YRITYS

Houseteknik Oy syntyi, kun Joensuusta lähtöisin olevat kaverukset Arto Jäntti ja Timo Mustonen päättivät yhdistää osaamisensa vuonna 2013. Molemmat ovat toisen polven rakennusalan ammattilaisia, joten työkalut ovat kasvaneet käteen jo varhaisessa nuoruudessa. Yli parinkymmenen vuoden laajan työkokemuksen avulla syntyi vankka pohja rakennusalan yritykselle. Houseteknik Oy onkin kasvanut nopeasti ja työllistää tällä hetkellä myös useita muita ammattilaisia.

Asiakaslähtöisyys ja asiakkaan kunnioittaminen ovat kaiken toimintamme lähtökohdat. Me Houseteknikillä olemme vakuuttuneita siitä, että tyytyväinen asiakas on aina paras mainos, mitä yritys voi saada. Siksi laitamme paljon painoarvoa siihen, että työn jälki on aina parasta mahdollista. Kaikki työntekijämme ovatkin rakennusalan huippuammattilaisia.

Asiakkaitamme ovat niin yksityishenkilöt kuin pienet ja suuret yritykset ja laitokset Uudellamaalla. Tulemme paikan päälle suunnittelemaan remontin yksityiskohdat ja tarjoamme yhdellä sopimuksella kokonaisvaltaisesti kaikki työt. Sopimus vain yhden yrityksen kanssa tietää selkeyttä, kustannussäästöä, nopeaa toteutusta sekä kaikkien osa-alueiden saumatonta yhteistyötä.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!

Voit seurata meitä sosiaalisessa mediassa @houseteknik

Houseteknik Oy | +358 40 550 9872 | info@houseteknik.fi | Tikkurilantie 99 B 36, 01300 Vantaa | Y-tunnus: 2550098-4